Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Regio Vest Instrumente Structurale
  Centrul Medical Sfanta Maria Timisoara  
   
 

Stomatologie

cabinet stomatologic timisoara


Clinica stomatologica sfanta maria este dotata cu patru cabinete ultramoderne echipate cu aparatura de ultima generatie si ofera servicii de ortodontie si ortopedie dentofaciala,stomatologie pediatrica,stomatologie generala,si serviciul de stomatologie sedativa,pentru pacienti cu anxietate si pacienti cu dizabilitati, unic in Romania.

Obiectivul clinicii este calitatea lucrarilor si interventiilor stomatologice rezultand prin colaborarea clinicii cu furnizori din America si Germania.

Serviciul de stomatologie sedativa se efectuaza la aripa noua a clinicii stomatologice dotata cu echipanente necesare realizarii tratamentelor stomatologice sub anestezie generala, si saloane de recuperare. serviciul de stomatologie pediatrica, ofera tratamente stomatologice pentru copii de la varsta de 1 an, curpizand tratamentele dentare, precum si aplicarea aparatelor mio - functionale, ortopedice sau ortodontice cu scopul de a educa functia muschilor din zona oro - faciala, a functiilor masticatorii si de deglutitie, si alinierea dentara.

Tratamentele ortodontice se aplica la copii dar si la pacientii adulti ce necesita un astfel de tratament.

SERVICII

  • ortodontie
  • ortopedie dento-faciala
  • stomatologie generala
  • stomatologie pediatrica
 
 
    
    
www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro